Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Ştim cât de important este pentru un magazin online să livreze la timp produsele comandate de client, de aceea, www.teracota.ro încearcă să menţină standardele ridicate atunci când vine vorba de onorarea comenzilor dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil. 

Termen de livrare.

 1) Termenul de livrare este de 48 ore de la plasarea si confirmarea comenzii pentru localitatile aflate in zona de acoperire (jud. Sibiu) pentru produsele aflate pe stoc. 

        Programul de livrare este:

        Luni - Vineri: 08:00 - 19:00

2) Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire (alte judete) termenul de livrare este de 72 ore de la plasarea si confirmarea comenzii.

Costul livrarii este de 2.80 lei/km fara TVA calculat in functie de localitatea destinatarului. Acesta se calculeaza individual la fiecare comanda fiind confirmat si telefonic (costul transportului).

De reținut ca sâmbăta și duminica nu se livreaza comenzile de la vanzator. Comenzile plasate si confirmate vinerea, vor fi livrate clientului la inceputul saptamanii urmatoare, respectiv luni.

Important!

Daca exista solicitari referitoare la livrarea cu alta firma de curierat, costurile suplimentare generate de aceasta schimbare,vor fi suportate exclusiv de de catre client.

Hai să vorbim!

Ne place să stăm de vorbă cu clienţii noştri!

Aşadar, pentru orice informatie suplimentara vă rugăm să ne contactaţi la numerele de telefon  Tel: +40 (0)269 834 611, Fax:+40 (0)269 831 758, la adresa de email vanzari@teracota.ro sau prin intermediul formularului de contact de aici


Scroll