Cele mai cumpărate

Informatii

Vernisaj Teracota, mon amour! la NAG 2017

Posted by
Vineri, 6 octombrie, la Noaptea Albă a Galeriilor 2017-White Night of the Art Galleries, Imbold Pop Up Gallery aduce la Acuarela o expoziție de cahle pictate manufacturate în ultima fabrică de sobe manuale din Transilvania.

STEME SI BLAZOANE PERSONALIZATE

Posted by
In secolele trecute Mediasul si satele invecinate au fost un important centru de olarit, nu este de mirare, ca si astazi se mai gasesc cahle ceramice bogat ornamentate in zona.

TERACOTA MEDIAS

Posted by
Fabrica de Teracota Medias , fondata in anul 1906 este o societate cu capital integral privat din anul 1997. Obiectul de activitate al societatii este producerea si comercializarea cahlelor din teracota presate ( fasonate ) manual.
Cahlele ”Teracota” sunt disponibile în diverse serii de forme, care pot fi incluse în componența a peste 140 de modele de sobe și șeminee cu ardere pe lemn, cărbune sau gaz matan. De asemenea, se pot executa și alte modele, la cererea clienților. Suprafața cahlelor este acoperită cu glazuri fără metale grele, fiind astfel încadrate în categoria materiilor prime ecologice.
Scroll